Första blogginlägget!

Första blogginlägget!

Varmt välkommen till premiärinlägget i min blogg som jag har valt att döpa till Skogsåret. Anledningen till namnet är att den här bloggen kommer att handla om mitt personliga projekt att bo i en liten fritidsstuga i skogen under ett år. Jag har alltid bott i stan men aldrig riktigt känt mig hemma där. Längtan till att bo nära naturen har funnits med mig så länge jag kan minnas, men tyvärr har jag av praktiska skäl inte följt den drömmen – förrän nu. Jag har hyrt ut min lägenhet i ett år och ska nu för första gången prova på att bo i skogen.

I den här bloggen kommer jag att dela med mig av det som händer under resans gång. Hur jag trivs här ute, vad jag sysslar med, vad jag tänker och funderar kring, om det uppstår några oväntade problem som jag inte hade tänkt på eller om jag helt enkelt bara lever min dröm och aldrig vill flytta härifrån. Stugan som jag har köpt är också i behov av lite renovering så bloggen kommer även att handla en del om det. Det är inga jätteprojekt utan mer lite do it yourself så där. Jag ska bland annat fixa lite i köket och kanske måla om någon vägg här och där.

Så, som sagt, varmt välkomna hit ska ni vara. Jag hoppas att ni vill följa mig på mitt äventyr! Ni får hemskt gärna kommentera och dela med er av bra tips och erfarenheter, eller bara säga hej så att jag lär känna mina läsare lite bättre.

Stress
Bort från storstaden, all stress och alla människor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *