Göra fint i trädgården

Göra fint i trädgården

Morötter, potatis och annat gott.
Morötter och potatis från eget land vore en dröm!

Till min lilla stuga hör en liten trevlig trädgård. Det är mest skog härikring förstås, men jag har ändå en liten gräsmatta och lite bärbuskar och annat. Jag känner verkligen hur det kliar i fingrarna av att få börja göra i ordning min lilla trädgård då jag aldrig har haft någon sådan när jag bott i lägenhet. Jag är visserligen uppvuxen i villa med med trädgård men på den tiden hade jag knappast något intresse av trädgårdsarbete. Nu funderar jag på om jag ska anlägga ett litet land där jag kan odla morötter, potatis och annat trevligt. Det vore verkligen härligt att kunna gå ut i trädgården och hämta det man ska laga till middag. Tänk, vilken frihet!

Möbler och gräsklippare

En annan sak som jag behöver till min trädgård är någon form av trädgårdsmöbler och en liten gräsklippare. Jag såg bland annat att Biltema av alla ställen har trädgårdsmöbler, och faktiskt ganska snygga sådana till bra priser. De har bland annat sådana här små caféset som ju är väldigt fina, men jag vet inte om de är så bekväma att sitta i. Man vill ju ändå kunna sitta ute en bra stund utan att få ont i rumpan. Men det finns också stolar där som ser betydligt bekvämare ut.

Biltema har förstås också gräsklippare, bland annat en liten elgräsklippare för under tusenlappen. Den tror jag kunde passa mig perfekt, med tanke på att jag har en så liten gräsmatta. Jag ska inte klippa så länge och klarar mig nog på en uppladdning, och el är ju mycket mer miljövänligt än bensin (som också känns krångligt, bättre då att bara kunna ladda upp ett batteri).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *